Országos összesítő

2021. 01. 07., cs - 04:55
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2021. január 6-án 0 órától 24 óráig a rendőrök 35 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 8 baleset súlyos és 27 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 307 személyt fogott el, közülük 34 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 85 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 211 személyt állítottak elő, köztük 122 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 98 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és katonák 252 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 182 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Magyarország területén 6 határsértőt fogtak el a rendőrök.

Három személlyel szemben közokirat-hamisítás, 6 fővel szemben embercsempészés bűntett miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

Bódult lehetett a sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.