Országos összesítő

2021. 01. 20., sze - 04:57
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2021. január 19-én a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 23 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 ember vesztette életét, 2 súlyos és 20 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 173 személyt fogott el, közülük 52 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 70 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 227 személyt állítottak elő, köztük 141 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 6 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 94 esetben történt.

Magyarország területén a rendőrök és katonák 110 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 264 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 10 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák, 4 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország több megyéjében.

 

Késelés Pécsett

Életveszélyt okozó testi sértés miatt indítottak eljárást egy helyi nő ellen.