Országos összesítő

2021. 02. 23., k - 04:17
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2021. február 22-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 30 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 ember vesztette életét, 8 súlyos és 21 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 264 személyt fogott el, közülük 51 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 126 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 218 embert állítottak elő, köztük 147 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 109 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 251 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 213 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 2 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 6 ember ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország több megyéjében.

 

Késelés Pécsett

Életveszélyt okozó testi sértés miatt indítottak eljárást egy helyi nő ellen.