Országos összesítő

2021. 03. 07., v - 05:06
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2021. március 6-án a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 19 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 ember vesztette életét, 4 súlyos és 14 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 183 személyt fogott el, közülük 28 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 117 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 155 személyt állítottak elő, köztük 72 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 81 esetben történt.

Magyarország területén a rendőrök és katonák 100 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 155 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 1 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák, 3 személy ellen közokirat-hamisítás, további 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.