Országos összesítő

2021. 08. 29., v - 02:22
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén a 2021. augusztus 28-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 33 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetben 2 ember vesztette életét, 8 súlyos és 23 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 193 személyt fogott el, közülük 22 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 137 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 165 embert állítottak elő, köztük 76 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 18 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 84 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.