Országos összesítő

2021. 09. 21., k - 04:40
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az előző nap eseményei számokban.

Magyarország területén 2021. szeptember 20-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 43 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből két halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetben három ember vesztette életét, 9 súlyos és 31 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 173 személyt fogott el, közülük 37 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 76 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 173 embert állítottak elő, köztük 100 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 8 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 94 esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!