Összefoglaló Heves megyéből

2021. 09. 09., cs - 08:35
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén három anyagi káros és egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Bekölce körzeti megbízottja 2021. szeptember 8-án 18 óra 50 perckor Bélapátfalva külterületén ellenőrzött egy személygépkocsit és annak vezetőjét, akiről kiderült, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A 21 éves férfit előállították a városi rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A rendőrök 2021. szeptember 8-án délután Gyöngyösön az Erdélyi tér és Iglói utca kereszteződésben ellenőriztek egy ecsédi férfit, aki egy személygépkocsival közlekedett. Az igazoltatáskor a rendőrök megállapították, hogy a 36 éves sofőrt a Füzesabonyi Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a gépkocsivezetőt elfogták, majd a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon vele szemben büntetőeljárást indítottak.

Nagygombos irányába közlekedett egy személygépkocsi 2021. szeptember 8-án reggel, amikor a gépjármű elé ugrott egy őzbak.  A balesetben személyi sérülés nem történt, a gépjárműben anyagi kár keletkezett.

A vadelütésekkel kapcsolatban felhívjuk a figyelmet, hogy a szeptemberi időszakban egyre nagyobb számban jelennek meg a közutakon a vadon élő állatok, ezért fontos, hogy menet közben figyeljék az út mindkét oldalát, tartsák be a sebességhatárokat.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.