Összesítő Heves megyéből

2020. 06. 30., k - 09:04
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában négy baleset történt.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléses és kettő anyagi káros közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Három személy sérült meg abban a balesetben, mely 2020. június 29-én 11 óra körül történt Tarnaszentmiklós és Kisköre között. A sofőr eddig ismeretlen okból elvesztette uralmát a jármű felett, mellyel árokba hajtott és felborult. A baleset körülményeit a Hevesi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A fenti napon 17 óra körül Füzesabonyban, a Hunyadi János út és a 33806-os út kereszteződésében összeütközött egy személygépkocsi és egy kerékpáros. A baleset következtében a kerékpárral közlekedő férfi súlyosan megsérült. Az eset további körülményeit a Füzesabonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrök továbbá egy főt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrreceptek a piaci lopások megelőzésére

Elloptak egy pénztárcát a miskolci Búza téri piacon. Tény, hogy a bevásárlótáska vagy a pult tetején hagyott pénztárcákat lopják el a legkönnyebben. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a piacokon előforduló lopások néhány pénztárcabarát recepttel megakadályozhatók.

 

23 millió forintot lopott a munkahelyéről

A komáromi nyomozók kihallgatták azt a 65 éves nőt, aki fél éven keresztül heti rendszerességgel lopott a munkáltatójától. A pénz egy részét a nyomozók lefoglalták az abból vásárolt termékekkel együtt.

 

Mezőgazdasági járművek a forgalomban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a mezőgazdasági gépek közlekedésével kapcsolatos fokozott baleseti kockázatokra.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.