Öt baleset, nyolc könnyű sérült

2020. 07. 03., p - 09:16
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Pusztaföldváron, Medgyesegyházán, Gyulán, Kétsopronyban és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében, 2020. július 2-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Pusztaföldvár külterületén, 7 óra 30 perc körül összeütközött egy traktor és egy személygépkocsi. Mindkét jármű vezetője könnyebben megsérült. Medgyesegyházán, a Kossuth Lajos téren, 9 óra körül egy kerékpárral közlekedő tíz éves lány nem biztosított elsőbbséget és nekihajtott egy személygépkocsinak. A gyermek elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Egy órával később, Gyula külterületén két személyautó ütközött össze. A balesetben az egyik autó vezetője és utasa is könnyű sérülést szenvedett. Kétsoprony külterületén, 12 óra előtt néhány perccel összeütközött három személygépkocsi, amelyek közül az egyikben két utas könnyebben megsérült. Békéscsaba külterületén, 20 óra körül egy személygépkocsi vezetője elsodort egy kerékpáros férfit. A mentők a férfit, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.

 

Mire jó a korcsolya?

A sporteszközzel négy tárolóhelyiséget tört fel egy férfi; a kőbányai rendőrök másnap elfogták.