Öt körözött férfit fogtak el a rendőrök Vas megyében

2021. 09. 24., p - 08:17
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás, ittas vezetés és pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt körözték őket.

A járőrök 2021. szeptember 23-án, az esti órákban Szombathelyen igazoltattak egy 34 éves férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Szombathelyi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

A rendőrök 2021. szeptember 23-án, az esti órákban Szombathelyen igazoltattak egy 23 éves férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a szombathelyi lakossal szemben a Soproni Járásbíróság – lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – körözést rendelt el.

Az éjszakai órákban Szombathelyen, az Éhen Gyula téren igazoltták a rendőrök azt az 55 éves férfit, akivel szemben a Kiskunfélegyházai Rendőrkapitányság pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt körözést rendelt el.

Mindkét személyt elfogták a szombathelyi rendőrök és őrizetbe vették őket. 

A járőrök 2021. szeptember 23-án, Celldömölk belterületén igazoltattak egy 21 éves és egy 25 éves férfit. Az intézkedések során megállapították, hogy a személyekkel szemben a Celldömölki Rendőrkapitányság pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt körözést rendelt el.

A Celldömölki Rendőrkapitányság munkatársai mindkét férfit elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!