Pályaorientáció Dombóváron

2018. 11. 12., h - 09:08
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A kapitányság épületét is felfedezték a diákok.

Pályaorientációs napot szerveztek 2018. november 10-én délelőtt a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai a Kocsolai Általános Iskola 7. osztályos tanulói részére. A gyerekek először a kapitányság épületét, helyiségeit ismerhették meg, majd ezt követően a rendőri szakmához szükséges továbbtanulási lehetőségekről, a rendőrség szervezeti felépítéséről hallhattak előadást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.