Parkoló sorompórúdját törte le

2018. 12. 08., szo - 06:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai rendőrök befejezték a nyomozást egy 31 éves férfival szemben.

A Tatabányai Rendőrkapitányság eljárást folytatott rongálás vétség elkövetése miatt egy helyi férfi ellen. A 31 éves férfi 2018. szeptember 2-án dél után pár perccel egy áruház parkolójának sorompóját megrongálta oly módon, hogy azt kézzel felhajtotta, letörte, majd a parkolóból autójával távozott. Az áruház biztonsági őrét egy járókelő értesítette, aki szemtanúja volt az esetnek.

A rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, akit 2018. október 18-án gyanúsítottként kihallgattak. K. János a kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését beismerte. Elmondta, hogy a sorompó nem működött rendesen és a parkolóból való kijutásra nagyon sokat kellett várnia, ami miatt ideges lett.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.