Pénzváltásnak indult, lopás lett a vége

2021. 02. 26., p - 10:56
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Veszprém egyik belvárosi parkolójában 2020. december 8-án, 9 óra 30 perckor egy ismeretlen személy leszólította a sértettet, és arra kérte, hogy váltsa fel a pénzét. Amikor az idős úr elővette a tárcáját, a férfi belenyúlt, abból kivett harmincezer forintot, majd autóba ült és elhajtott.

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, még aznap délután az 53 éves pápai férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Az ellopott pénzt a rendőrök lefoglalták, azt hiánytalanul visszaadták jogos tulajdonosának.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.