Pozitív érték az alkoholszondán

2018. 03. 15., cs - 08:47
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalai járőrök egy kunadacsi férfival szemben intézkedtek, aki az általa vezetett tehergépkocsit alig tudta a forgalmi sávban tartani.

Az egyenruhások 2018. március 14-én 18 óra 20 perckor az M70-es autóút 17-es kilométerszelvényénél állítottak meg egy 53 éves kunadacsi férfit, aki Letenye irányából Szlovénia felé közlekedett egy Mercedes típusú teherautóval. A férfi mögött szolgálati gépkocsival haladó járőrök észlelték, hogy a sofőr alig tudja a járművet a forgalmi sávban tartani. Az ellenőrzés során a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak a tehergépkocsit vezető személlyel szemben, ami pozitív értéket mutatott.

A járőrök a férfit elfogták és mintavétel céljából előállították, majd járművezetői engedélye elvételét követően, ittas járművezetés vétsége miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Machetével ment boltba

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a videón látható férfi azonosításához.