Rablómese

2019. 10. 19., szo - 06:33
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A férfi a rendőrségen nem mondott igazat, ellene hatóság félrevezetése miatt nyomozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Otthonában leütötték, majd ellopták tőle a notebookot, mondta a 47 éves pécsi férfi a rendőrségen 2019. április 2-án. A férfi azt állította, hogy azért nem tudja ismerősének visszaadni a korábban tőle eladásra átvett notebookot, mert azt a lakásából a pénztárcájában lévő készpénzzel együtt egy ismeretlen ellopta, miután őt leütötte. A nyomozás során felmerült annak a gyanúja, hogy a férfi nem mond igazat. Gyanúsítotti kihallgatásakor a bűncselekmény elkövetését elismerte, elmondta, hogy a notebookot eladta. A vételárral azonban a tulajdonos felé nem számolt el, a pénzt elköltötte, ezért a rendőrségre már a kitalált történettel érkezett.

Ellene a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság hatóság félrevezetése miatt nyomozott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál két illegális migráns jogellenesen próbált meg bejutni az ország területére.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.