Rablómese

2019. 10. 19., szo - 06:33
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A férfi a rendőrségen nem mondott igazat, ellene hatóság félrevezetése miatt nyomozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Otthonában leütötték, majd ellopták tőle a notebookot, mondta a 47 éves pécsi férfi a rendőrségen 2019. április 2-án. A férfi azt állította, hogy azért nem tudja ismerősének visszaadni a korábban tőle eladásra átvett notebookot, mert azt a lakásából a pénztárcájában lévő készpénzzel együtt egy ismeretlen ellopta, miután őt leütötte. A nyomozás során felmerült annak a gyanúja, hogy a férfi nem mond igazat. Gyanúsítotti kihallgatásakor a bűncselekmény elkövetését elismerte, elmondta, hogy a notebookot eladta. A vételárral azonban a tulajdonos felé nem számolt el, a pénzt elköltötte, ezért a rendőrségre már a kitalált történettel érkezett.

Ellene a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság hatóság félrevezetése miatt nyomozott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenegy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Csomagtartóban bújtak el

A soproni rendőrök négy illegális migránsra bukkantak egy Ausztria felé tartó személygépkocsiban.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.