Rátámadt a páros egy szociális intézmény munkatársára, a rendőrök elfogták őket

2020. 10. 20., k - 12:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A rendőrséget a sértett értesítette 2020. június 25-én a reggeli órákban, mert Lesenceistvándon egy korábbi sérelem miatt egy nő és egy férfi először szóban, majd tettleg is bántalmazták.

A két elkövető hangosan szidalmazta áldozatát, és miközben megpróbálták őt az álló kocsiból kirángatni, tenyérrel többször megütötték, majd járművét is ütni-rúgni kezdték. A kiérkező járőrök a támadó párost elfogták, előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A 48 éves lesenceistvándi nő és a 45 éves, szintén lesenceistvándi férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.