Rendőri intézkedések Vas megyében

2019. 04. 04., cs - 08:17
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén munkatársaink három anyagi kárral végződött közúti közlekedési balesetnél intézkedtek.

A rendőrök 2019. április 3-án egy lassú járművel közlekedő helyi lakost igazoltattak Bő belterületén. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi alkohol fogyasztását követően vett részt járművével a közúti forgalomban, amit a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is igazolt, ezért előállították. A 42 éves sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha volán mögé ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

A rendőrök 2019. április 3-án elfogták és előállították azt a 23 éves helyi férfit, aki szóváltást követően bántalmazott egy 30 éves komlói férfit Szombathelyen. A nyomozók a bántalmazót gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A rendőrök 2019. április 3-án egy jáki lakost igazoltattak Szombathelyen. Az intézkedés során megállapították, hogy a 37 éves férfivel szemben a Szombathelyi Járásbíróság Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, ezért a személyt elfogták és őrizetbe vették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam