Rendőrkézen a felbujtó

2021. 06. 11., p - 13:50
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nemzeti Védelmi Szolgálat közreműködésével azonosították a soproni nyomozók a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

A Sopronkőhidai Fegyház, és Börtön hivatásos állományú tagja tett feljelentést a rendőrségen, mivel ismeretlen elkövető, 2020. február 28-án 16 óra és 2020. február 29-én 15 óra 30 perc között, szolgálati lakásának kerítésén egy koszorút helyezett el megfélemlítési célzattal. A Soproni Rendőrkapitányságon folytatott nyomozásba a Nemzeti Védelmi Szolgálat is bekapcsolódott és segítségükkel a koszorú elhelyezésére megbízást adó 59 éves férfit a rendőrség beazonosította. A nyomozók 2021. június 3-án – jelenlegi fogvatartási helyén – zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a feltételezett felbujtót.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.

 

Ittas lehetett

Az elmúlt 24 órában a megye útjain közúti balesetben egy személy sérült meg.