Rendőrségi bemutató Páriban

2019. 08. 14., sze - 07:41
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai a faluban megszervezett Hitélet és Kultúra Napján tartottak rendőrségi bemutatót.

Páriban 2019. augusztus 10-én szervezték meg a Hitélet és Kultúra Napját. A rendezvényre meghívást kaptak a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai is. A rendőrséget Szalai Ágnes bűnmegelőzési előadó és Izsák László rendőr alezredes képviselte. A prevenciós szakember bűnmegelőzési előadást tartott az érdeklődőknek, melyen az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeiről tájékoztatta a résztvevőket. Izsák László rendőr alezredes pedig az egyenruhások munkájába adott rövid betekintést a gyerekeknek és a felnőtteknek. Az osztályvezető bemutatta a rendőrségnél használt csapatszolgálati felszereléseket és fegyvereket is. Azok a bátor érdeklődők, akik szerették volna, fel is próbálhatták a protektort és a rendőrségi sisakot is.  

kép
A képen Izsák László rendőr alezredes a csapatszolgálati felszerelésben

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.