Rendőrségi bemutató Páriban

2019. 08. 14., sze - 07:41
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai a faluban megszervezett Hitélet és Kultúra Napján tartottak rendőrségi bemutatót.

Páriban 2019. augusztus 10-én szervezték meg a Hitélet és Kultúra Napját. A rendezvényre meghívást kaptak a Tamási Rendőrkapitányság munkatársai is. A rendőrséget Szalai Ágnes bűnmegelőzési előadó és Izsák László rendőr alezredes képviselte. A prevenciós szakember bűnmegelőzési előadást tartott az érdeklődőknek, melyen az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeiről tájékoztatta a résztvevőket. Izsák László rendőr alezredes pedig az egyenruhások munkájába adott rövid betekintést a gyerekeknek és a felnőtteknek. Az osztályvezető bemutatta a rendőrségnél használt csapatszolgálati felszereléseket és fegyvereket is. Azok a bátor érdeklődők, akik szerették volna, fel is próbálhatták a protektort és a rendőrségi sisakot is.  

kép
A képen Izsák László rendőr alezredes a csapatszolgálati felszerelésben

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bekerített kerítők

Prostitúciós tevékenységet végeztetett fiatalkorú lányokkal két férfi Pécsett.

 

Rocky megmentése

A szabadnapos Petneházi Kitti őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság járőre a 20-as buszról szállt le a Damjanich utcánál január 1-én.

 

A szűrések fontossága

Miután a kutyakölyök túl van a kötelező és ajánlott védőoltásokon, az idő előrehaladtával néhány szűrést is érdemes elvégeztetni.