Rendőrségi hírek Fejér megyéből

2021. 04. 04., v - 07:11
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Székesfehérváron, egy Palotai úton lévő áruházba kértek rendőri segítséget a biztonsági szolgálat munkatársai 2021. április 3-án délután, mivel tetten értek egy 24 éves nőt, amint különböző termékeket kísérelt meg eltulajdonítani az áruházból. A járőrök a helyszínen igazoltatták, majd a rendőrkapitányságra előállították a székesfehérvári lakost, akit a nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

A rendőrök 2021. április 3-án délután Ercsiben, a Dózsa György úton ellenőriztek egy 20 éves férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Gárdonyi Rendőrkapitányság körözését rendelte el. Az ercsi lakost a járőrök a rendőrőrsre előállították, ahol szabálysértési őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!

 

Körözött autókat foglalnak le

Szinte nincs olyan hét, hogy egy vagy két hír ne jelenne meg arról, hogy Csanádpalotán vagy Nagylakon a zsaruk lefoglaltak egy körözött autót.