Rendőrségi hírek Fejér megyéből

2020. 06. 01., h - 08:16
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Mezőszilason és Baracson ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök.

Két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 31-én, Fejér megyében. Először Mezőszilason, a Rákóczi Ferenc utcában ellenőriztek 20 óra 54 perckor egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakost, akinél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A férfit előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol újabb mérések eredménye lett pozitív, ezért a rendőrök a férfi vezetői engedélyét elvették és büntető feljelentést tettek ellene. Ezután, éjfél körül, a 62121-es számú úton, Baracs külterületén történt balesethez kértek rendőri segítséget. Egy Suzuki típusú személygépkocsival közlekedő dunaújvárosi lakos elveszítette uralmát a jármű felett, letért az úttestről, majd az oldalára borult. A sofőrrel szemben alkalmazott szonda ittasságot jelzett, majd a további mintavételek is igazolták, hogy ittasan vezetett. A 45 éves nő ellen a rendőrök büntető feljelentést tettek, a vezetői engedélyét pedig a helyszínen elvették. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

 

…hogy mindenki hazaérjen!

.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyakorlaton a rendőrkutyák

Szolgálati kutyás képzést tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. július 15-én, a Velencei-tó partján.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.