Rendőrségi hírek Fejér megyéből

2020. 09. 28., h - 08:55
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Közúti balesetek helyszínein történt rendőri intézkedések.

Soponyán, a Petőfi Sándor utca és a Dózsa György utca kereszteződésében, 2020. szeptember 27-én 11 óra 35 perckor összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik járművezető megsérült. A baleset okát és körülményeit a Sárbogárdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A 63-as számú főúton, Székesfehérvár felől Aba irányába közlekedett személygépjárművel egy 19 éves sárkeresztúri lakos, 2020. szeptember 27-én 15 órakor. A vele azonos irányba haladó járműszerelvény előzésébe kezdett, melynek során egy szemből érkező autónak ütközött.  A frontális ütközést követően a vétlen sofőr elveszítette uralmát a jármű felett, és továbbsodródva a járműszerelvénynek, majd egy amögött közlekedő autónak csapódott. A baleset során ketten megsérültek. Az eset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

..

Nem sokkal később, 13 óra 30 perckor, Kajászó irányából Vál felé, a 8111-es számú úton haladó autós sebességtúllépés miatt az árokba hajtott. A balesetben a járművezető, valamint két kiskorú utasa is megsérült. Őket a mentők kórházba szállították. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

.

Fontos visszatérően hangsúlyozni, hogy a szabályok betartásával, a közlekedésben tanúsított türelemmel és toleranciával a tragédiák elkerülhetők!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb migráns rendőrkézen

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.