Rendőrségi hírek Tolna megyéből

2021. 12. 08., sze - 08:42
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén december 7-én két személyi sérüléses és öt anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Munkatársaink öt főt fogtak el, és ötöt állítottak elő. A szolgálatban levő állomány tagjai egy szabálysértési feljelentést tettek.

Személyi sérüléses baleset történt 2021. december 7-én 6 óra 35 perc körüli időben Bogyiszlón a Kossuth utcában. Egy helyi férfi közlekedett autóval a központ irányából Tolna irányába, amikor járművének elejével elsodorta a neki balról a Dózsa utca irányából a Csaló köz irányába átfutó szintén helyi, 15 éves lányt, aki az ütközéstől földre esett, és könnyű sérülést szenvedett.

Személyi sérüléses baleset történt 2021. december 7-én 8 óra 35 perc körüli időben a 6532-es számú mellékúton. Egy nő közlekedett autóval Döbrököz irányából Dombóvár irányába. A 20-as kilométerszelvényhez érve a csúszós úttesten egy kanyart követően elvesztette uralmát a jármű felett, a padkára sodródott, majd visszatért az úttestre és az autó felborult. A sofőr könnyű sérülést szenvedett, utasa nem sérült meg.

December 7-én két embercsempészt és 11 illegális migránst állítottak elő a Tolna megyei rendőrök. A bolgár és a magyar embercsempészt a nyomozók őrizetbe vették, az illegális migránsokat pedig visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megoldották a problémát

Egy gádorosi férfi autója defektet kapott, de nem volt szerszáma, hogy lecserélje. A nagykátai rendőrök segítettek.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.