Rendőrségi hírek Zala megyéből

2020. 06. 22., h - 07:09
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányságra az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés. Munkatársaink öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy 39 éves budapesti férfi közlekedett Chevrolet típusú személyautóval a 7538-as számú úton Lovászi irányából Lenti felé 2020. június 21-én 14 óra 25 perckor. Haladása során egy erősen jobbra ívelő útkanyarulatban feltehetően a sebessége helytelen megválasztása miatt megcsúszott a nedves útfelületen, letért az úttestről és a jobb oldali vízelvezető árok falának ütközött, majd felborult. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, de a járműben jelentős anyagi kár keletkezett.

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök tizenhét főt állítottak elő, köztük tizenhat személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy mindenkor a forgalmi-, az időjárási- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek! Tartsák be a sebességhatárokat, a közlekedés szabályainak megsértése súlyos és visszafordíthatatlan következményekkel járhat! 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam