Rendőrségi hírek Zala megyéből

2020. 07. 16., cs - 06:49
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Fityeház belterületén, a Jókai úton közlekedett 2020. július 15-én 18 óra körül egy 65 éves nagykanizsai férfi Renault típusú személyautóval. Haladása során többször letért a jobb- illetve baloldali útpadkára és vízelvezető árokba, ahol a rézsüfalnak és egy fatuskónak is nekiütközött. A balesetet követő rendőri intézkedés során felmerült a gyanúja annak, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért további mintavételre előállították, vezetői engedélyét pedig elvették. A baleset következtében a gépkocsivezető súlyos sérüléseket szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 5 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!