Rendőrségi rövid hírek a megyéből

2019. 10. 31., cs - 08:08
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset miatt, kabátlopás elkövetőinél és egy ittas vezetővel szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában a Fejér megyei rendőrök.

Székesfehérváron, 2019. október 30-án délben, egy 86 éves helybeli férfi haladt autójával a Gáz utcában, amikor egy kereszteződésnél balra akart kanyarodni, azonban figyelmetlensége miatt nem vette észre a mellette egyenesen haladó segédmotor-kerékpárost. A robogóval közlekedő hölgy, az ütközést elkerülve jobbra kormányzott, de a vizes aszfalton megcsúszott és elesett. A baleset következtében a robogót vezető 52 éves hölgy súlyos sérülést szenvedett.

Szintén Székesfehérváron a reggeli órákban, a város nyomozói egy nyáron történt lopás elkövetőinél tartottak kutatást. A 40 éves J. Károly és a 35 éves K. Rozália helybeli lakosok még 2019. július 28-án egy áruházból loptak több ruhaterméket, kabátot. A nyomozók a két tolvajnál tartott kutatás során megtalálták és lefoglalták az ellopott kabátot. Előállításukat követően a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket lopás vétség elkövetése miatt.

A járőrök vonták intézkedés alá Bicskén 2019. október 30-án délelőtt azt az 55 éves férfit, aki úgy vezette autóját, hogy előtte alkoholt ivott. A férfit a rendőrök elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol vezetői engedélyének elvétele mellett büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben, ittas járművezetés vétség elkövetése miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.