Sportpályától a sörözőn át a bölcsődéig

2019. 10. 21., h - 16:03
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békéscsabán történt lopások elkövetésével gyanúsítható férfi ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésével gyanúsít egy békéscsabai férfit. A 33 éves M. József többek között sportpályáról, sörözőből, épülő házból, felújítás alatt álló irodaházból és bölcsődéből is lopott. A bűncselekményeket 2018-ban követte el. A sportpályán az ott felújítást végző cég konténerét törte fel és szerszámokat vitt el. A bölcsődéből, ahol szintén munkálatok zajlottak, fúrókalapácsot, csavarbehajtót, sarokcsiszolót, a felújítás alatt álló irodaházból pedig réz fűtéscsöveket lopott. A sörözőből egy televíziót vitt magával, amit az utcán elejtett és ott hagyott. Építkezésekre is bement és szerszámgépeket, fali kazánt tulajdonított el. Egy intézmény kazánházának egyik ablakáról lefeszítette a rácsot, betörte az ablaküveget, majd az épületből szivattyút és vízvezeték szereléshez szükséges alkatrészeket lopott el. A férfinél a rendőrök a lopott dolgok egy részét megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosoknak. A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a nyomozás iratait 2019. október 18-án továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.