Súlyos testi sértés kísérlete miatt fogtak el egy győrsági férfit a rendőrök

2020. 09. 27., v - 08:11
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A feltételezett elkövető ököllel többször megütötte élettársát és annak testvérét.

A rendőrségre egy Győrságon történt bántalmazásról érkezett állampolgári bejelentés 2020. szeptember 26-án. A rendőrök adatgyűjtés során megállapították, hogy egy helybéli 50 éves férfi, a szomszédos falu egyik szórakozóhelyéről akarta hazavitetni magát élettársával és annak 23 éves öccsével. Az autóban az idősebb férfi kiabálni kezdett, majd szóváltást követően ököllel megütötte a hátul utazó nőt, és a gépjárművet vezető testvért is.

Ezután kiszállt a kocsiból, majd miután gyalogosan hazatért győrsági otthonukba, folytatta a veszekedést és ismét ököllel ütlegelte az asszonyt, valamint annak öccsét.

A rendőrök a bántalmazót elfogták, és a rendőrkapitányságra történt előállítását követően súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!