Szeméremsértő módon viselkedett

2021. 09. 15., sze - 09:46
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A 24 éves férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy több alkalommal megfogott egy, a Mecsekben gyalogló fiatal nőt, miközben a sértett kezeit leszorította.

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök 2021. szeptember 13-án azt a mindszentgodisai férfit, aki szeméremsértő módon viselkedett egy fiatal nővel szemben. A gyanú szerint a 24 éves férfi két nappal korábban dél körül Pécsett, a Mecsekben található egyik erdei úton közlekedett egy terepjáró gépkocsival. A férfi az autóból leszólította az úton gyalogló fiatal nőt, kiszállt a járműből, majd leszorította a sértett kezeit, és több alkalommal megfogta a nő fenekét, mellét.  

 

A rendőrök a feltételezett elkövetőt beazonosították, majd elfogták és előállították. Ellene szeméremsértés miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.