Szemtanúkat keresünk

2020. 10. 21., sze - 18:18
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szolnoki Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 22468-i/2020. számon eljárást folytat közúti baleset okozása vétség megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Ismeretlen személy közlekedett személygépkocsival 2020. október 21-én 10 óra 45 perc körül Szolnok belterületén a Hősök terétől a Baross utca irányába. A Boldog Sándor István körút irányába haladva a gépjármű vezetője – a részére kihelyezett elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére – nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező kerékpárosnak, nekiütközött, majd megállás nélkül elhajtott. Az ütközés során a biciklis megsérült.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívón.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőt tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.