Szóváltásból bűncselekmény

2019. 02. 12., k - 09:48
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyermekülésnél fogva rántotta meg menet közben ismerőse kerékpárját egy férfi Eleken. A rendőrség a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja.

Menet közben megrántotta ismerőse kerékpárját egy férfi Eleken. Az eset 2018. július 31-én 19 óra 30 perc körül történt a Lőkösházi úton. A két férfi között közvetlenül a történtek előtt szóváltás volt, majd amikor egyikük kerékpárral elindult, a másik férfi utána szaladt. Mikor utolérte, megfogta a kerékpár csomagtartóján lévő gyermekülést és megrántotta a kerékpárt. A férfi elvesztette az egyensúlyát és elesett, de nem sérült meg.

A Gyulai Rendőrkapitányság a 31 éves kétegyházi férfit a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. február 11-én átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindent vittek

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a három férfinak az ügyében, akik több présházba is betörtek a Szigetvári Rendőrkapitányság illetékességi területén.

 

Több mint kétmillió forint értékű drogfogás

A józsefvárosi nyomozók elfogták azt a nőt, aki lakásában kábítószert árult. A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével többek között fél kilogramm marihuánát találtak a lakásban.

 

Autókat rongált

A 16 éves gyanúsított ügyében az Oroszlányi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot.

 

13 illegális migráns

Hercegszántó közigazgatási területén tartóztatták fel a csoporot a rendőrök.

 

Három elfogatóparancs

A Debreceni Törvényszék által többszörösen körözött férfit fogtak el a rendőrök Szerepen.