Szóváltásból bűncselekmény

2019. 02. 12., k - 09:48
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyermekülésnél fogva rántotta meg menet közben ismerőse kerékpárját egy férfi Eleken. A rendőrség a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja.

Menet közben megrántotta ismerőse kerékpárját egy férfi Eleken. Az eset 2018. július 31-én 19 óra 30 perc körül történt a Lőkösházi úton. A két férfi között közvetlenül a történtek előtt szóváltás volt, majd amikor egyikük kerékpárral elindult, a másik férfi utána szaladt. Mikor utolérte, megfogta a kerékpár csomagtartóján lévő gyermekülést és megrántotta a kerékpárt. A férfi elvesztette az egyensúlyát és elesett, de nem sérült meg.

A Gyulai Rendőrkapitányság a 31 éves kétegyházi férfit a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. február 11-én átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.