Szóváltásból bűncselekmény

2019. 02. 12., k - 09:48
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyermekülésnél fogva rántotta meg menet közben ismerőse kerékpárját egy férfi Eleken. A rendőrség a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja.

Menet közben megrántotta ismerőse kerékpárját egy férfi Eleken. Az eset 2018. július 31-én 19 óra 30 perc körül történt a Lőkösházi úton. A két férfi között közvetlenül a történtek előtt szóváltás volt, majd amikor egyikük kerékpárral elindult, a másik férfi utána szaladt. Mikor utolérte, megfogta a kerékpár csomagtartóján lévő gyermekülést és megrántotta a kerékpárt. A férfi elvesztette az egyensúlyát és elesett, de nem sérült meg.

A Gyulai Rendőrkapitányság a 31 éves kétegyházi férfit a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. február 11-én átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Külterületeken ellenőriztek

A monori rendőrök által szervezett akcióhoz erdészek, mezőőrök is csatlakoztak, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere is támogatta a földi egységeket.

 

Elgázolták

A 12 éves fiú a tilos jelzés ellenére akart átkelni az úttesten.

 

Ittasan okozott balesetet

Forgalommal szemben hajtott be az egyirányú utcába egy elektromos kerékpáros Esztergomban.