Telephelyről loptak, a rendőrök elfogták őket

2020. 05. 14., cs - 15:24
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy muronyi vállalat biztonsági őre segített abban három férfinak, hogy több zsáknyi takarmányt tudjanak elvinni arról a telephelyről, amelyet őriz. A rendőrség lopás miatt indított büntetőeljárást ellenük.

Muronyban, egy telephelyről, 2020. május 11-én és 12-én 24 zsák szóját és közel 9 zsáknyi kiegészítő takarmányt loptak el. A telep biztonsági őre mielőtt munkába indult volna, felhívta egyik mezőberényi kollégáját, hogy akar-e onnan takarmányt vinni. A mezőberényi munkatárs 2020. május 11-én este el is ment a vállalathoz, ahol a terménytárolóban összeszedett 13 zsák szóját. Másnap pedig az ismerőseivel ment vissza a céghez, ekkor is több zsáknyi takarmányt hoztak el. Az őr mindkét alkalommal egy hamburgert és egy üdítőt kért, de emellett tíz-tízezer forintot is kapott a kollégájától. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2020. május 13-án előállították a telephely biztonsági őrét és azt a három férfit, akik elvitték a több zsáknyi takarmányt. A rendőrség valamennyiük ellen lopás vétség miatt indított büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Illegális migránst fogtak el Nagylakon

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök egy illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indul.