Több mint fél kiló marihuána

2020. 04. 12., v - 08:00
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a görcsönyi férfinak az ügyében, akinek a házában drogot találtak.

Kábítószer birtoklása miatt nyomozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság egy 34 éves görcsönyi férfi ellen. A rendőrök 2019. július 30-án kutatást tartottak egy görcsönyi házban, amely során bruttó 607 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak és foglaltak le.

Az elsődleges szakértői vélemény alapján megállapítást nyert, hogy a lefoglalt növény marihuána. A nyomozók a bűncselekménnyel összefüggésben egy 34 éves férfit fogtak el a helyszínen. Gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, amelyet a Pécsi Járásbíróság 2019. augusztus 2-án elrendelt.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.