Túl hangos volt a zene

2019. 07. 19., p - 14:48
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki szóváltást követően többször megütött három nőt Szegeden. Garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

A gyanú szerint a férfi 2019. május 26-án hajnalban, a belvárosban tartott fesztiválon szórakozott. Egy idő után azonban idegesítette az asztalnál lévő másik társaság egyik női tagja, aki szerinte hangosan hallgatta a zenét saját hangfalán. Ezt az ittas férfi előbb sérelmezte, majd többször megütötte a nőt, valamint a segítségére siető két barátnőjét is. A sértettek könnyű sérülést szenvedtek. A feltételezett elkövetőt a biztonsági szolgálat munkatársai fékezték meg, akik a rendőrség kiérkezéséig visszatartották.
A férfit a rendőrök előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök adták a vérüket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos és rendvédelmi igazgatási alkalmazott állománya 58 és fél liter vért adott, amivel szükség esetén közel 400 ember élete is megmenthető.

 

Négy határsértő egy román autóban

Békés megyében állítottak le a rendőrök egy személyautót, amelyet egy román férfi vezetett. A járműben utazók nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a sofőrt és utasait is előállították.