Vasat és kéziszerszámokat lopott

2021. 09. 23., cs - 08:40
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Szívességből, ingyen lakott a férfi abban a házban Orosházán, ahonnan több szál „U” vasat és egy szerszámokkal teli szerszámosládát ajándékozott el idegeneknek. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Vasat és kéziszerszámot lopott egy férfi 2021. június 11-én Orosházán, az egyik Veres Péter utcai házból. A lakattal lezárt garázs ajtaját felfeszítette és onnan hat szál „U” vasat és egy kéziszerszámokkal teli szerszámosládát ajándékozott el idegeneknek. A 74 éves férfi nem fizetett lakbért, szívességből használhatta az ingatlant. Kihallgatásán elmondta, hogy csak a házhoz és a kiskapuhoz kapott kulcsot. A lopás napján egy kocsmában érdeklődtek nála, hogy van-e eladó vasa, ekkor úgy döntött, hogy otthonában feltöri a garázst. Az Orosházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. szeptember 21-én továbbította az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.