Verekedés a falunapon

2019. 08. 19., h - 16:55
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök egy 27 éves és egy 30 éves petőhenyei férfit fogtak el.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. augusztus 18-án  a késő esti órákban érkezett bejelentés, miszerint a petőhenyei falunapon verekedés történt.

A percek alatt kiérkező rendőrök gyors adatgyűjtést követően két helyi lakost a helyszínen elfogtak, majd előállították őket a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra.

A nyomozás adatai alapján a falunapon több személy között szóváltás alakult ki, majd verekedés tört ki közöttük. A bántalmazás során a gyanúsítottak megütöttek és megrugdostak három személyt, és a garázdaság során több szék és a rendezvénysátor is megrongálódott.

Az elfogott helyi férfiakat a zalaegerszegi rendőrök garázdaság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, harmadik társukat még keresik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök nyolc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, hét fő bejutását pedig megakadályozták.

 

TÁJÉKOZTATÓ – frissítve

Az agrárágazat munkaerőigényének biztosítása céljából az ágazatban dolgozók csoportos határátlépésére igénybe vehető határátkelőhelyekről.