Vonattal ütközött

2017. 10. 22., v - 08:31
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslat egy 61 éves zalaegerszegi férfival szemben.

A gyanúsított 17 óra 4 perckor Zalaegerszegen, a Hegyi úton közlekedett Renault Clio típusú személyautójával a Posta utca felé, amikor a vasúti átjáró tilos jelzése ellenére ráment a sínekre, ahol összeütközött egy személyvonattal. A balesetben a gépkocsi vezetője nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 61 éves zalaegerszegi férfival szemben a vasúti közlekedés biztonsága ellen elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészségre.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyakorlaton a rendőrkutyák

Szolgálati kutyás képzést tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. július 15-én, a Velencei-tó partján.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.