Vonattal ütközött

2020. 01. 25., szo - 08:55
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Személygépkocsijával a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtott egy férfi Békéscsabán. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Békéscsabán, a Fürjesi összekötő úton, egy vasúti átjáróban, 2019. szeptember 24-én 10 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi összeütközött egy motorvonattal. A balesetben a személygépkocsi vezetője könnyebben megsérült, a vonaton nem sérült meg senki. A lengyel férfi elmondta, hogy nem ismerte az utat, navigáció irányította oda, ahol a baleset történt. Nem látta, hogy vasúti átjáró következik, ezért hajtott a tilos jelzés ellenére a sínekre. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfi ellen gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt büntetőeljárást indított. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. január 23-án továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segítségnyújtás elmulasztása lehet a vád

A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást annak a tolnai sofőrnek az ügyében, aki a gyanú szerint balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

 

Őrizetben a cserbenhagyó

Őrizetbe vették a kisteleki rendőrök azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint terepjárójával elütött, majd magárahagyott egy motorost Csengele közelében.