Zala megyében történt

2019. 06. 17., h - 06:56
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Zalakomár belterületén, a Kossuth utcában –a Zrínyi utca irányából a 7-es számú főút felé- közlekedett egy nő Mercedes típusú gépkocsival 2019. június 16-án 14 óra 25 perckor, amikor a két utca kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta az "Állj! Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtábla utasításait, behajtott a kereszteződésbe és összeütközött egy Volvo típusú személyautóval. Az ütközéstől az utóbbi jármű felborult. A balesetben a Volvo sofőrje és utasai könnyű sérülést szenvedtek.

1

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, mindegyiküket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda két esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőket tartóztattak fel a rendőrök

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.