Zala megyében történt

2021. 11. 20., szo - 07:55
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő könnyű sérüléssel, és tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 32 éves ináncsi nő közlekedett 2021. november 19-én délelőtt egy személygépkocsival Nagykanizsán a Zárda utcából az Erzsébet tér felé, amikor elvesztette uralmát a járműve felett, felhajtott egy jobb oldali útpadkára, majd elütött egy buszmegállóban várakozó 75 éves nagykanizsai nőt. A gyalogos a balesetben megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Egy 65 éves nagykanizsai férfi közlekedett egy személygépkocsival 2021. november 19-én délután a 7-es számú úton Nagyrécse irányából Nagykanizsa felé, amikor a 202-es kilométerszelvénynél elvesztette uralmát a járműve felett áttért a bal oldali forgalmi sávba, majd jobbra letért az úttestről, majd vízelvezető árokba hajtott. A balesetben a gépjárművezető megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Egy 18 éves nagykanizsai nő közlekedett autójával 2021. november 19-én este Szepetneken a Petőfi utcában az Arany János utca irányába. Haladása során nem követte az út kanyarívét, és áttért a szemközti kavicsos útpadkára, majd elvesztette uralmát a gépjármű felett és egy vízelvezető árkon át nekiütközött egy ingatlan kerítésének, majd oldalára borult. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A szolgálatban lévő állomány kettő személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök négy főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanúkat keresünk

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatnak eljárást egy helyi baleset kapcsán.

 

Megtalálták a társkeresős csalókat

Összesen több mint 15 millió forintot csalt ki hét férfitól az a 39 éves szabolcsi nő, aki egy társ­kereső oldalon ismerkedett meg a rászedett emberekkel.