Zala megyei balesetek

2017. 07. 11., k - 07:16
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Kacorlak irányából Újudvar felé közlekedett egy férfi Peugeot típusú személyautójával 2017. július 10-én 12 óra 45 perckor, amikor figyelmetlensége miatt elsodorta az autó elé kilépő gyalogost. A balesetben a gyalogos férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

a

Egy rábahídvégi férfi 15 óra 20 perckor közlekedett a 74-es főúton Zalaegerszeg felé, amikor az előtte forgalmi okokból lassító gépkocsikat későn vette észre, így balra kormányozta Audi típusú személyautóját, ahol nekiütközött egy Fiat típusú teherautónak. A balesetben a teherautó sofőrje nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

y

Egy férfi közlekedett Ford típusú személyautóval 20 óra 13 perckor Gyenesdiáson, a Madách utcában, amikor a kereszteződéshez érve figyelmetlensége miatt összeütközött egy motorkerékpárral közlekedő, 19 éves sármelléki férfival. A balesetben a motoros nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

m


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.