Zala megyei balesetek

2017. 07. 25., k - 08:26
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel, továbbá három anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy zalaapáti nő 2017. július 24-én 8 óra 55 perckor a 76-os számú főúton közlekedett egy Citroen típusú személyautóval Kisbucsa irányából Zalaegerszeg felé, amikor a 49+220-as kilométerszelvénynél megcsúszott a járművével, majd felborult. A sofőr a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A 7-es számú főúton, Sormás irányából Nagykanizsa felé közlekedett egy férfi 11 óra 30 perckor egy Ford típusú tehergépkocsival, amikor a 213-as kilométerszelvény közelében figyelmetlensége miatt a járművével áttért a szemközti forgalmi sávba, majd lehajtott a füves útpadkára. A jármű ezután nekiütközött a vízelvezető árok belső falának, kidöntött egy közúti jelzőtáblákat tartó fém oszlopot, majd felborult. A baleset következtében a teherautó sofőrje súlyosan, míg utasa könnyebben sérült.

Egy idős nő 18 óra 25 perckor Csömödéren, a Petőfi utcában eddig tisztázatlan okok miatt a vízelvezető árokba hajtott háromkerekű elektromos kerékpárjával és könnyebben megsérült.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.