Zala megyei balesetek

2017. 08. 01., k - 09:10
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel, két könnyű sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi Keszthelyen, a Zsidi út és a Bólyai út kereszteződésénél közlekedett 2017. július 31-én 7 óra 7 perckor, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között elvesztette uralmát a kerékpár fölött és elesett. A férfi a balesetben könnyű sérülést szenvedett.     

a

Nagykanizsán, a Bem József utcában 14 óra 20 perckor közlekedett kerékpárral egy férfi, amikor figyelmetlensége miatt nekiment egy előtte forgalmi okok miatt várakozó személyautónak. A kerékpáros a baleset következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Zalaegerszegen, a Ságodi út irányából a Fuvar utca felé közlekedett egy lenti férfi és utasa 16 óra 30 perc körül Ford típusú személyautóval, amikor a kereszteződéshez érve, eddig még tisztázatlan körülmények között összeütközött egy Dacia típusú gépkocsival. A balesetben a Fordban lévő utas könnyű sérülést, míg a Dacia sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett.

a

Egy férfi a megyeszékhelyen közlekedett 17 óra 45 perckor Opel típusú személyautóval a Becsali úton, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között nekiütközött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő zalaegerszegi férfinak. A balesetben a motoros könnyű sérülést szenvedett.

a


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Betört a templomba

A rákosmentei nyomozók a hátrahagyott nyomokból azonosították, majd elfogták a férfit.

 

Járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az abaújszántói lakáshoz, ahonnan füst áramlott az ablakból.

 

Torlódás az M0-ás autóúton

Egy műszaki hibás jármű miatt több kilométeres torlódás alakult ki az autóút Ráckevei (soroksári) Duna-ágat átívelő szakaszán.

 

Megütötte a nővért

Egy nagymama megütötte, majd unokájával együtt életveszélyesen megfenyegettek egy nővért Miskolcon.

 

Karácsonyi lézerfény

A sértett jó helyzetfelismerésének köszönhetően a rendőrök percek alatt elfogták a tolvajokat Fegyverneken.