Zala megyei balesetek

2017. 09. 06., sze - 09:41
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel és hét anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Nagykanizsán, a Munkás utca irányából a Teleki utca felé közlekedett egy helyi férfi segéd-motorkerékpárjával 2017. szeptember 5-én 7 óra 30 perckor, amikor eddig még tisztázatlan körülmények miatt elvesztette uralmát a motor felett és elesett. A férfi a balesetben nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.  

Pusztamagyaródon, a Petőfi utcában kerékpárral közlekedett egy férfi 18 óra 45 perckor, amikor elveszítette uralmát a járműve felett és elesett. A baleset következtében a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

a


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.