Zala megyei balesetek

2017. 09. 06., sze - 09:41
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel és hét anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Nagykanizsán, a Munkás utca irányából a Teleki utca felé közlekedett egy helyi férfi segéd-motorkerékpárjával 2017. szeptember 5-én 7 óra 30 perckor, amikor eddig még tisztázatlan körülmények miatt elvesztette uralmát a motor felett és elesett. A férfi a balesetben nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.  

Pusztamagyaródon, a Petőfi utcában kerékpárral közlekedett egy férfi 18 óra 45 perckor, amikor elveszítette uralmát a járműve felett és elesett. A baleset következtében a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

a


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.