Zala megyei összefoglaló

2020. 01. 29., sze - 08:31
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, egy könnyű sérüléssel, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 27 éves helyi férfi közlekedett Suzuki személygépkocsival 2020. január 28-án 13 óra 35 perckor Nagykanizsán, egy bekötőúton, amikor az Attila utca kereszteződéshez balra kanyarodott a Rózsa út irányába. A kanyarodást követően elütötte az úttesten áthaladó 20 éves férfit, aki a baleset során könnyű sérülést szenvedett.

Zalaegerszegen, a Hock János utcában közlekedett 14 óra 20 perckor Opel személygépkocsival egy 44 éves férfi, amikor egy egyenes útszakaszon eddig tisztázatlan okból jobbra letért az úttestről és a vízelvezető árokban lévő beton villanyoszlopnak ütközött. Az ütközéstől a villanyoszlop kitörött és az autóra dőlt. A baleset következtében a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, egyiküket bűncselekmény elkövetésén érték tetten, hármat az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pest MRFK – 2019

Az előző évben elvégzett, és az idei esztendőre kitűzött rendőri feladatokról tartott számvetést Pest megye rendőrfőkapitánya.