Zala megyei összefoglaló

2019. 01. 07., h - 08:56
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 21 éves pakodi férfi 2019. január 6-án 18 óra 2 perckor a 7328-as számú mellékúton közlekedett Zalabér irányából Pakod felé Honda típusú autójával, amikor egy előzést követően elvesztette uralmát a járműve felett és a vízelvezető árokba sodródott, majd egy fának ütközött és felborult. A baleset következtében a sofőr nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány nyolc főt fogott el, akik közül négy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök öt főt állítottak elő, köztük egy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A szonda egy esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2019. január 6-án Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.