Zala megyei összefoglaló

2019. 01. 07., h - 08:56
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 21 éves pakodi férfi 2019. január 6-án 18 óra 2 perckor a 7328-as számú mellékúton közlekedett Zalabér irányából Pakod felé Honda típusú autójával, amikor egy előzést követően elvesztette uralmát a járműve felett és a vízelvezető árokba sodródott, majd egy fának ütközött és felborult. A baleset következtében a sofőr nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány nyolc főt fogott el, akik közül négy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök öt főt állítottak elő, köztük egy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A szonda egy esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2019. január 6-án Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.