Zala megyei összefoglaló

2020. 02. 07., p - 07:17
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 84 éves német állampolgár közlekedett Mitsubishi személygépkocsival 2020. február 6-án 11 óra 50 perckor a 76-os főútvonalon Nagykapornak irányába. Haladása során egy enyhén balra ívelő útkanyarulatban jobbra letért az úttestről, felhajtott az út melletti domboldalra, majd felborult. A baleset következtében a sofőr súlyos, a jobb első ülésen helyet foglaló 81 éves női utasa könnyű sérüléseket szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, egyiküket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy mindenkor a forgalmi, az időjárási és látási viszonyoknak ( az út vonalvezetésének, az útburkolat minőségének és állapotának) megfelelően közlekedjenek! Tartsák be a sebességhatárokat, a közlekedés szabályainak megsértése súlyos és visszafordíthatatlan következményekkel járhat! A helyes közlekedési magatartással megelőzhetők a közúti tragédiák!

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.