Zala megyei összefoglaló

2020. 03. 21., szo - 06:42
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Nagykanizsán, a Boszorkány utcában közlekedett Ford típusú személygépkocsival egy garabonci nő 2020. március 20-án 12 óra 30 perc körül. A Békástói utca kereszteződéséhez érve figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítását, behajtott a kereszteződésbe és összeütközött egy Audi típusú személyautóval. A baleset következtében utóbbi jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság járőrei 2020. március 20-án az esti órákban Nagykanizsán, a Kalmár utcában megállítottak egy Mercedes személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a 45 éves férfival szemben büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pillanatokon múlt a tragédia

Alkohol hatása alatt közlekedett autójával az a 21 éves férfi, aki balesetet szenvedett, majd kigyulladt a járműve. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Védett villamosok

Folytatódik a közösségi közlekedési járatok ellenőrzése Budapesten. A rendőrök ezúttal a 3-as, 62-es és a 62/A villamosok vonalára koncentráltak.