Zala megyei összefoglaló

2021. 05. 01., szo - 08:16
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy könnyű sérüléssel, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 59 éves helyi férfi közlekedett quaddal 2021. április 30-án 8 óra 40 perckor Zalaszentgróton, a Koppányi utcában, amikor eddig tisztázatlan okból és körülmények között elütött egy 85 éves gyalogost, majd egy füves területen felborult. A balesetben a járókelő a helyszínen életét vesztette, a quad vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány kilenc személyt fogott el, közülük hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök húsz főt állítottak elő, közülük kilencet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy fiatal pár az elkövető

A 22 éves férfinak és 18 éves élettársának közel tucatnyi lopásért kell felelnie. A kecskeméti rendőrök a tegnapi napon elfogták és őrizetbe vették a duó mindkét tagját.

 

Embercsempész Csongrád-Csanád megyében

Embercsempészés miatt indult eljárás egy német tartózkodási engedéllyel rendelkező szír állampolgár ellen aki, négy illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.