Zala megyei összefoglaló

2019. 03. 23., szo - 08:17
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 42 éves nő 2019. március 22-én 10 óra 40 perckor a 74-es számú főúton közlekedett személyautóval Nagykanizsa irányából Zalaegerszeg felé, amikor a 29+800-as kilométerszelvénynél szarvast ütött el. A baleset következtében a hahóti nő könnyű sérülést szenvedett.

Egy 68 éves férfi Daewoo típusú gépkocsival közlekedett 13 óra 45 perckor Kehidakustány irányából a 760-as számú főút felé, amikor a két út kereszteződésénél balra kanyarodása során nem adott elsőbbséget egy teherautónak és összeütköztek. A baleset következtében a személyautó kehidakustányi sofőrje nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Ormándlakon, a Vízmű utcában kerékpározott egy 48 éves férfi 17 óra 15 perckor az Alsó utca felé, amikor az útpadkán megcsúszott a biciklivel és elesett. A baleset következtében a kerékpáros férfi nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő rendőrök két főt állítottak elő, köztük egy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

A szonda egy esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2019. március 22-én Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Családi ügy

A tamási rendőrök rövid időn belül elkapták azt a bandát, akik egy fürgedi házba törtek be.

 

Maszkos fegyveres rabló

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit és társát, akik ki akartak rabolni egy XIII. kerületi dohányboltot.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.